Een gids voor het kiezen van de juiste vakman voor uw huis renovatie

Een gids voor het kiezen van de juiste vakman voor uw huis renovatie

Hoe je een aannemer inhuurt?
Doe deze dingen niet bij het voorbereiden om te verkopen
Vrouwelijke aannemers versieren in Nederland
Een van de moeilijkste dingen om te renoveren is het vinden van goede handelaren of bouwers. Helaas kunnen problemen met aannemers en bouwers variëren van niet tijdig naar u terugkomen naar opgeblazen citaten en alles tussenin.

En de problemen stoppen daar niet; Onbeschoft vakmanschap of banen die weken over beloofde tijdslijnen gaan, kunnen echt een duik in uw budget zetten. Het vinden van het juiste team van aannemers kan het verschil zijn tussen uw renovatie een succes of niet.

Hier zijn een paar tips om u te helpen ervoor zorgen dat u de juiste bemanning voor u krijgt.

Tip # 1: Het vinden van de juiste professional
Uw eerste poort moet zijn om vrienden en familie te vragen voor aanbevelingen en feedback over tradities die ze hebben gebruikt. Negatieve feedback is even waardevol als positief en helpt u om de tarwe uit het kaf te sorteren.

Als u een schilder nodig heeft, raadpleeg dan uw lokale verfleverancier voor een aanbeveling. Probeer dezelfde benadering met andere handelingen; Vraag tegelwinkels voor tegelaanbevelingen, verlichting en elektrische winkels voor een goede elektricien en architecten of bouwbedrijven voor een betrouwbare bouwer. Leveranciers en adviseurs willen niet geassocieerd worden met tradities of bouwers die niet goed presteren, zodat ze gewoonlijk alleen aan te bevelen kunnen worden.

Het internet kan ook een goudmijn zijn om tradities te vinden als je weet waar je moet kijken. Vertrouw niet alleen op een Google-zoekopdracht; De bedrijven die op de eerste pagina staan, zijn niet per se de beste, ze hebben net geweldig SEO gekregen (wat betekent dat ze weten hoe ze hun website eerst in een Google-zoekopdracht krijgen).

Een veel betere plek om te beginnen is in onroerend goed- en renovatiefora en Facebook-gemeenschappen. Vraag leden om aanbevelingen, getuigenissen en feedback over tradities die ze hebben gebruikt. De kans is dat u het kan beperken tot een paar goed geprijsde, betrouwbare aannemer die erop zouden passen.

Een andere online bron is bouwnu een review-based website waar u kunt zoeken naar tradities in uw omgeving. HiPages heeft ook al een tijdje gehad en heeft een goede reputatie. U kunt de gegevens van uw baan invoeren en ze krijgen drie transacties om u te contacteren voor een offerte.

Als u nog niet eerder naar Airtasker gekeken bent, is het de moeite waard om te overwegen voor sommige van de kleinere banen. Veel tradities zullen in hun stille periodes werk doen voor minder geld in de hoop dat het tot meer werk zal leiden.

Tip # 2: Krijg offertes
Krijg meer dan een offerte voor elke baan, maar alleen als u niet zeker bent hoeveel u er voor betaalt. Persoonlijk vind ik het niet nodig om drie citaten te krijgen als de mensen die u vraagt ​​om te citeren, aanbevolen worden en u een goed idee hebt van wat de baan u zou kosten.

Als u meer dan één citaat hoeft te krijgen, zorg ervoor dat u geen scheduler conflicten heeft. Als twee aannemers opduiken, is het niet goed.

Tip # 3: Communiceren met je aannemer
Om ervoor te zorgen dat u de citaten accuraat kunt vergelijken, zorg ervoor dat u precies dezelfde informatie geeft aan elke aannemer. U kunt geen sinaasappels met bananen vergelijken, dus het is niet goed om drie loodgieters drie verschillende broekjes te geven en te verwachten dat ze op hetzelfde werk citaat. Welke brengt me naar mijn volgende punt – communicatie.

Communicatie met aannemer kan een uitdaging zijn bij de meeste vernieuwers die vertrouwen op verbale communicatie. Dat is goed, maar wat gebeurt er als u vergeten bent een significant (of zelfs klein) detail te noemen of de aannemer / bouwer misverstanden enkele aspecten van de baan die u wilt doen? U moet kristalhelder zijn in uw communicatie om ervoor te zorgen dat ze precies begrijpen en uitvoeren wat u naartoe hebt.

Dit is waar een gedetailleerd renovatieplan een levensredder kan zijn. Beschrijf de beschrijvingen en items die nodig zijn voor elk gebied en fase van de renovatie, dus er zijn geen if’s, buts of maybes tijdens een deel van het renovatieproces.

Een professioneel adviseren om u te helpen bij het opstellen van een renovatieplan (bekend als een renovatieactieplan bij glasvezelbehang ) aan het begin van uw renovatieproject, zal het budget niet overschrijden, maar het zal zeker een gestroomlijndere renovatie met minder moeite veroorzaken en Minimale kosten over-runs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *